Balsponsors Harkemase Boys zijn UNEX en CNB

De bal is weer gaan rollen en komende zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Voor deze eerste thuiswedstrijd hebben we twee balsponsors, t.w. Unex bv en CNB
Beide sponsors zijn niet alleen trouwe supporters van FC Lisse, maar hebben ook reeds een lange ondersteunende verbintenis met onze club.

Unex BV is een van de toonaangevende Nederlandse exporteurs van bloembollen en vaste planten.
Een van de belangrijkste afzetgebieden is Noord-Amerika en Canada. Maar ook Europa en Azië behoren tot de leveringsgebieden.
Unex BV is expert in het leveren van groothandels, tuincentra, glastuinders, fondsenwervers, postorderbedrijven en grotere landschapsarchitecten.
Exporteren van bloembollen en planten naar verre landen is een vak. En dat vak verstaan ze bij Unex BV. Jarenlange ervaring en een gedegen team van medewerkers waarborgen de kwaliteit van het product, de opslag en verpakking. Deze expertise maakt het mogelijk succesvol in te spelen op de specifieke wensen van de klanten. Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap van de Unex organisatie.
Streekgenoten kennen Unex van de artistieke bijdrage met de uitbundige tulp die als een eeuwige lentebode uittorent boven het bedrijfspand (vlakbij “’t Soldaatje”).
Meer weten over Unex BV, bezoek eens de fleurige en informerende website: http://www.unexinc.com

Na 100 jaar mag CNB met recht de grootste marktplaats voor de handel in bloembollen, knollen en vaste planten genoemd worden.
Professionals die alle marktpartijen verbinden. Voor bemiddeling en aan- en verkoop is CNB de meest aangewezen partij. Zij kennen de spelers in de markt en weten waar de kansen zich voordoen. Elke transactie is bij CNB in goede handen en financieel geborgd. Naast het handelsnetwerk kunnen klanten bij CNB terecht voor een breed pakket aan aanvullende diensten en faciliteiten: van koelen tot prepareren, en van veilen tot teeltadvies en makelaardij. Midden in de markt zien en analyseren de professionals van CNB trends en ontwikkelingen; delen kennis en bieden het platform voor uitwisseling van kansen en innovatie. Meer weten? www.cnb.nl

Beide sponsors worden uiteraard hartelijk bedankt voor hun bijdrage.