Balsponsor tegen SteDoCo is GBI Van Dijk Sassenheim

GBI Van Dijk Sassenheim staat voor Groothandel voor Bouw & Industrie
Professionals in de bouw, industrie en techniek werken het best met een professionele toeleverancier. Een meedenker die u met verstand van zaken vooruit helpt. Een solide dienstverlener met tienduizenden producten op voorraad, een assortiment dat is toegesneden op de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Als specialist in gereedschappen, bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, bouwbeslag en machines is GBI van Dijk Sassenheim de flexibele totaalleverancier die past binnen dit profiel.
GBI Van Dijk Sassenheim maakt deel uit van een samenwerkingsverband van inmiddels 7 gelijksoortige groothandelsbedrijven in het land. Elk van deze zelfstandige bedrijven heeft een kernassortiment van ruim 20.000 voorraadproducten die door een trefzekere service en een eigen bezorgdienst razendsnel op de werkplek zijn.
Goed-opgeleide medewerkers aan de balie met parate kennis van technische producten en een brede expertise inzake toepassingsmogelijkheden waarborgen de kwaliteit van hun adviezen.
Door een gecertificeerd kwaliteitszorg- en borgingsysteem (ISO) reikt de deskundigheid van de medewerkers van GBI verder dan je van een groothandel zou verwachten. NEN veiligheidskeuringen op elektrisch gereedschap, klimmaterialen, hijs- en hefmiddelen en valbeveiliging en het aanmeten van otoplastieken behoren allemaal tot het leveringspakket.
GBI Van Dijk Sassenheim – Jagtlustkade 17 – 2171 AG Sassenheim – tel. 0252 232344
Email: info@gbivandijksassenheim.nl – Website: https://www.gbivandijksassenheim.nl/