Ayoub Aït Afkir blijft

Ayoub Aït Afkir speelt ook komend seizoen in het geel-blauw van FC Lisse. De 24-jarige speler maakte met name na de winterstop met zijn prima spel indruk. FC Lisse is dan ook blij, dat het de creatieve aanvaller voor het seizoen 2019/2020 heeft weten vast te leggen.

Ayoub kwam tijdens het vorige seizoen over van Inter Bratislava, dat uit komt in de derde divisie van Slowakije. Ayoub kan uit de voeten als rechter en linkerspits en net achter de spitsen. Eerst trainde hij alleen mee met FC Lisse. Vanaf februari 2018 was hij inzetbaar als speler. Van de acties van Ayoub gaan dreiging uit. Ayoub is een uitstekende voetballer, die in korte tijd zich is gaan thuis voelen bij FC Lisse.

Ayoub is een speler die zich goed ontwikkelt bij FC Lisse. Hij heeft wat tijd nodig gehad om in zijn spelritme te komen. Door het krijgen van een basisplaats is het vertrouwen bij Ayoub toegenomen.

Na de winterstop was Ayoub beslissend in de uitwedstrijd tegen ODIN’59. Mede door hem wist FC Lisse een achterstand om te buigen in een overwinning. Imponerend was zijn rush langs de zijlijn bij Noordwijk uit. Helaas raakte Ayoub in die wedstrijd geblesseerd. Ayoub is echter op de weg terug.

FC Lisse is blij ook volgend seizoen te kunnen beschikken over de aanvalskwaliteiten van Ayoub. De aanval is immers de beste verdediging. De manier van voetballen maakt van Ayoub een speler, die geliefd is bij het eigen publiek.