Ayoub Aït Afkir blijft bij FC Lisse

FC Lisse staat bekend om haar veerkracht. Het weet goed om te gaan met tegenslagen. Het kan putten uit nieuwe bronnen. De afgelopen weken hebben Mo Adouh en Ayoub Aït Afkir in positieve zin FC Lisse verrast door hun spel, dat vol zit met passie, geestdrift en kwaliteit. Verheugend vanaf deze plek is te melden, dat Ayoub ook volgend seizoen de geel-blauwen kleuren van FC Lisse verdedigd. Zelfs nu, tijdens de Ramadan, nemen Mo en Ayoub hun team op sleeptouw.

Ayoub kwam tijdens het seizoen over van Inter Bratislava, dat uit komt in de derde divisie in Slowakije. Ayoub kan uit de voeten als rechter- en linkerspits en net achter de spitsen. Eerst trainde hij mee met de FC. Vanaf februari is hij inzetbaar als speler. Ayoub had even tijd nodig in zijn ritme te komen. De laatste weken raakt hij steeds beter op dreef en is daarmee een gewenste versterking in aanvallend opzicht. Van de acties van Ayoub gaan dreiging uit. Dat bleek tegen Jong Sparta, dat bleek tegen Cuyk. Ayoub is een uitstekende voetballer, die in korte tijd zich is gaan thuis voelen bij de FC.

Ayoub en zijn medespelers gaan er de komende wedstrijd alles aan doen om FC Lisse in de tweede divisie te houden. Ayoub klasse dat jij blijft voetballen voor onze mooie club.