AW Groep verlengt contract met FC Lisse

Verheugd kunnen wij melden dat AW Groep de relatie met FC Lisse onlangs weer met drie jaar heeft verlengd.
Daarmee behoort AW Groep tot een van de belangrijke en trouwe steunpilaren van onze vereniging.

AW Groep is een brede dienstverlener in de grond-, weg- en waterbouw, waar mensen centraal staan en met grote aandacht voor klantgerichtheid, kwaliteit van werken en transparantie. Dat vindt u terug in de drie kernwaarden van het bedrijf: aandacht, ambitie, anders
Met deze visie mag u er op vertrouwen dat uw project in goede handen is bij AW Groep en dat het personeel is toegewijd met de focus op kwaliteit.
Ook het risicomanagement (afstemming en communicatie met belanghebbenden) krijgt hierbij de volle aandacht.
En bovenal denkt men bij AW Groep graag buiten de kaders, wat vaak leidt tot creatieve, duurzame oplossingen en vaak ook resulteert in een goede kostenbeheersing.

Groot voordeel is ook dat AW Groep beschikt over eigen materieel. Ze zijn daardoor zeer flexibel omdat ze zelf plannen welke machine waar en wanneer wordt ingezet. Ook onderhoud en reparaties doet men in eigen huis. Daardoor krijgt het materieel altijd en op tijd de zorg die nodig is. Wanneer er onverwachts toch iets stuk gaat op een werk, dan lossen eigen service monteurs dat zo snel mogelijk op. Ook kan men direct vervangend materieel inzetten. U bent dus altijd verzekerd van een snelle en efficiënte werkwijze.
Doelmatiger kunnen werken voor de klant is niet de enige reden waarom AW Groep ervoor kiest eigen materieel te hebben. Ook het milieu speelt een rol. Op die manier heeft men het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot helemaal zelf in de hand. Bij de aanschaf van nieuw materieel kiest men bewust voor energiezuinig materieel omdat men het belangrijk vindt projecten zo duurzaam mogelijk uit te kunnen voeren. Daarnaast besteedt men regelmatig aandacht aan Het Nieuwe Draaien. Zo worden voor de chauffeurs en machinisten van AW Groep bijeenkomsten georganiseerd waarin uitleg wordt gegeven over brandstofvermindering. Ook de praktijk komt dan aan bod: door een display aan kraan te koppelen waarop het brandstofverbruik is af te lezen, ervaren ze direct wat bijvoorbeeld de invloed van de ecomodus is.

Zoals gezegd gaat AW Groep altijd voor topkwaliteit en vindt het heel vanzelfsprekend dat haar opdrachtgevers de kwaliteit krijgen die is afgesproken. Bovendien doet men er alles aan om medewerkers en andere betrokkenen een zo veilig en gezond mogelijke werkomgeving te bieden. Daarom beschikt de organisatie al sinds 1998 over een managementsysteem, dat voldoet aan de door de opdrachtgevers gestelde eisen. VCA, ISO, FSC en BRL behoren allemaal tot het behaalde certificaten dossier van AW Groep.

Maar bovenal vindt AW Groep, naast het verwezenlijken van de ambities van haar klanten, het belangrijk een bijdrage te leveren aan een betere samenleving. Dat doet men door diverse maatschappelijk organisaties en initiatieven te ondersteunen.
En daar is de prolongatie van de sponsoring van FC Lisse een voorbeeld van.
AW Groep – Leidsevaart 25 – 2161 AS Lisse ; https://www.awgroep.nl/

FC Lisse is daarom zeer verheugd met de prolongatie van haar bijzondere relatie met AW Group.