Autobedrijf Detcars kledingsponsor van onze mini’s

Zaterdag 16 januari 2016 een heugelijke dag: de mini’s krijgen hun shirt met shirtsponsor.
In Detcars gevestigd aan de Marconistraat 33 te Hillegom hebben de mini’s hun eigen shirtsponsor gevonden. Zo kunnen zij nu ook in de nieuwe kledinglijn van FC Lisse voetballen en heeft de gehele vereniging nu dezelfde uitstraling.

Na eerst wat zenuwachtig heen en weer gedribbel heeft de fotograaf de spelers toch zo ver gekregen dat er een mooie groepsfoto gemaakt kon worden samen met de Sponsor Detmar Zwart en Dirk Bader namens FC Lisse. Detmar bedankt!

Autobedrijf Detcars is een allround autobedrijf in Hillegom waar de klant nog koning is in plaats van een nummer.
Zij verzorgen reparatie, onderhoud, APK en verkoop van alle merken auto’s en zijn specialist in Volkwagen en Audi.
Bij reparatie of onderhoud worden er duidelijke afspraken gemaakt over de te verwachten kosten. Komen ze tijdens de reparatie onvoorziene zaken tegen en brengt dit grote kosten met zich mee, dan wordt u altijd eerst op de hoogte gebracht.
Hebt u tijdens de onderhoudsbeurt of reparatie vervangend vervoer nodig? Reserveer dan tijdig de gratis leenauto zodat u altijd mobiel blijft.

Een andere service van Detcars is het inbouwen van accessoires. Audio apparatuur, navigatie, trekhaken, aluminium velgen et cetera worden vakkundig gemonteerd.

Ook voor Occasions kunt u bij Detmar terecht.
Alle occasions die u koopt, worden standaard geheel technisch nagelopen en in goede staat afgeleverd

Bij Detcars Hillegom uw allround autobedrijf in de buurt, bent u altijd verzekerd van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs  http://www.detcars.nl

 

sponsor-detcars