Autobedrijf Bram Polderman, Bouwgroep Horsman & Co en CTR Law wedstrijdbalsponsors tegen Noordwijk.

Voor de wedstrijd van komende zaterdag hebben we wel drie sponsors die FC Lisse ondersteunen in de kosten van wedstrijdballen.
Autobedrijf Bram Polderman, reeds jarenlang verbonden aan het voetbal in Lisse. De jubilerende Bouwgroep Horsman & Co, ook geen onbekende binnen de Lisser voetbalgemeenschap. En tenslotte CTR Law, een douane advieskantoor uit Lisse.

Autobedrijf Bram Polderman kent een rijke historie als sponsor van FC Lisse. Al 40 jaar dé Mitsubishi dealer van de Bollenstreek. Daarnaast is het een erkende Vak Garage, waardoor u met ieder automerk er terecht kunt voor reparatie en onderhoud. Niet alleen voor een nieuwe auto kunt u terecht bij Bram Polderman, maar ook voor een degelijke occasion heeft men een ruim aanbod. En als de gezochte occasion niet op voorraad staat, kan het uitzetten van een zoekopdracht een oplossing voor u zijn. Op deze manier profiteert u toch van de garanties en zekerheden van Polderman Lisse. Ook voor alle verschillende vormen van lease en financiering kunnen wij u een passend voorstel doen. Bram Polderman is een complete garage. Ook voor APK en aircoservice kunt u er terecht. Zelfs een goed geoutilleerde wasstraat is aanwezig. Ga eens langs of bezoek de website: http://www.polderman-lisse.nl

Bouwgroep Horsman & Co heeft ook een zeer lange verbintenis met de Lisser voetbalgemeenschap. Met het ontstaansjaar 1893 viert dit bedrijf deze week haar 125 jarig bestaan. En dat mag niet onvermeld blijven. Bij Horsman & Co mag men rekenen op kwaliteit en deskundigheid op het gebied van ontwikkeling, bouw, onderhoud en renovatie.
‘Alles voor elkaar’ is de werkwijze die hen onderscheidt. Dat betekent voor de klanten korte lijnen, een informele sfeer en het handen-uit-de-mouwenprincipe.
Naast de vele bouwwerken die dit bedrijf heeft gerealiseerd, niet alleen in de Bollenstreek, maar in de wijde omgeving, is Horsman & Co ook de bouwer geweest van ons clubgebouw met sporthal.
Bovenal gaat het bij Horsman & Co om kwaliteit van het geleverde werk en het vertrouwen van de klant. Dat zijn de belangrijkste pijlers om het 125 jaar vol te houden!
https://www.horsman.nl

Customs & Trade Regulatory Law Firm is een Nederlands douane advieskantoor dat is gespecialiseerd in fiscale en niet-fiscale regelgeving met betrekking tot in- en uitvoer van goederen.
Import- en export controle, douanerechten, accijnzen, antidumping heffingen en BTW, zijn onderwerpen waarmee men zich bij CTR Law dagelijks bezighouden.
Internationale handel en douaneregelingen kunnen vaak voor verrassende problemen zorgen in uw logistieke processen. Kennis van de actuele wet- en regelgeving en de ervaringen met Europese en nationale autoriteiten kunnen u helpen deze problemen te voorkomen. Bij CTR Law is deze kennis en ervaring ruim voorhanden. Founder André Jansen heeft nog een extra reden om deze week FC Lisse te ondersteunen. Pupil-van-de-week komende zaterdag is namelijk zijn 5-jarige kleinzoon Cody Streppel. Een mini F pupil die al jong met het voetbalvirus is besmet. En daar mag best wat extra aandacht aan gegeven worden. Behoefte aan meer informatie? Bezoek de website http://ctr-law.com