Ammerlaan de Bakkers staat klaar voor de decembermaand.

De bakkers van Ammerlaan staan in de startblokken om de drukte van de decembermaand het hoofd te bieden. Sinterklaas en Kerst brengen traditioneel altijd extra drukte met zich mee. Speculaas producten, kerststollen, -kransen en tulbanden, het is maar een kleine greep uit alle speciaal producten van de bakkerij. Maar naast het traditionele brood en banket assortiment kan men bij Ammerlaan ook uitstekend terecht voor sinterklaas- en kerstpakketten. De patissiers en bakkers van Ammerlaan hebben diverse pakketten samengesteld, waarmee u uw waardering voor collega’s en relaties op een verrassende manier kan tonen.

Het is al weer anderhalf jaar geleden dat Mitchel en Arno Ammerlaan, als nieuwe starters van de bakkerij, zich genoodzaakt zagen het bedrijf te herstructureren en het een nieuwe boost te geven voor de toekomst.
Naast de winkelverkoop is ook de webshop een belangrijk afzetgebied geworden. Wie de plaatjes van het uitgebreide assortiment op de website aanschouwt, begint te watertanden.
Van ‘gewoon’ brood tot artisanaal brood, van zachte bollen tot krokante broodjes, het is allemaal heel gewoon voor Ammerlaan de Bakkers. En vergeet dan ook niet het gevulde brood, croissants in diverse soorten en de bake-off artikelen zoals focaccia. Samen met het brede assortiment gebak wordt het aanbod compleet gemaakt.
Krijgt u al trek? : http://www.echtebakkerammerlaan.nl/assortiment

Voor de komende feestdagen heeft Ammerlaan de Bakkers verschillende Sinterklaas- en Kerstpakketten samengesteld om uw collega’s en relaties te verrassen.
Natuurlijk is uw eigen inbreng ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld uw eigen logo op een product. Kom met een idee en Ammerlaan de Bakkers realiseren het voor u.
Alle pakketten zitten in een luxe doos, zodat de ontvanger meteen ziet dat hij of zij iets waardevols in handen heeft.
Producten van Ammerlaan de Bakkers maken uw feestdagen altijd tot een succes.
Vraag gerust eens naar de prijzen van de diverse pakketten. En bezoek vooral de website om de vele mogelijkheden te aanschouwen. http://www.echtebakkerammerlaan.nl/feestdagen
Als u vragen heeft, staat Mitchel Ammerlaan u natuurlijk altijd graag te woord om u te helpen: mitchel@ammerlaandebakkers.nl