AIM Services wedstrijdbalsponsor tegen Harkemase Boys

AIM Services sponsort komende zaterdag de wedstrijdbal tegen Harkemase Boys.
AIM Services is een bedrijf dat opereert als contactpersoon tussen aanbieders en afnemers van facilitaire diensten.
Tot de leveranciers die zich hierbij hebben aangesloten behoren zowel de grootste als de kleinste facilitaire bedrijven van Nederland. Denk daarbij aan schoonmaak-, catering- en beveiligingsbedrijven.
Samen vormen zij een landelijk netwerk van gespecialiseerde kwaliteitsbedrijven die uitgebreide ervaring meebrengen naar en inzicht hebben in de specifieke wensen van hun klanten.
Ook het klanten pakket is heel divers. Zowel klein als groot (het top 200 segment van het bedrijfsleven) en niet te vergeten: ook de overheid, hebben hun weg naar AIM Services weten te vinden.
AIM Services kan voor alle partijen een compleet pakket aanbieden waarbij taken en verantwoordelijkheden met heldere en korte communicatielijnen duidelijk worden beschreven en verankerd, zodat een hoge kwaliteit van werkzaamheden en leveranties met bijbehorende scherpe prijzen worden gewaarborgd.
En last but not least kunnen alle partijen gebruik maken van het AIM Servicecenter, bestaande uit een team van Advanced Innovation Managers met uitgebreide kennis en ervaring uit de FM branche.
Is uw interesse gewekt in het aanbieden of afnemen van een facilitaire dienst van AIM Services, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.
AIM Services – Van den Endelaan 41 – 2182 ES Hillegom – tel. 0252 530950 – web: www.aimservices.nl – e-mail: aimservices@wxs.nl