Aftrap obligatieplan veelbelovend

FC Lisse wil graag haar accommodatie vernieuwen. De benodigde financiële middelen worden o.a. middels een obligatieplan verworven. Afgelopen maandag 20 mei was er een informatie avond waarop wordt toegelicht hoe iedereen hier aan deel kan nemen. De opening was qua aantallen bezoekers niet spectaculair, maar we zijn los. Naast de 110.000 EUR die reeds is toegezegd staat de teller met deze toezeggingen in middels op 129.000 EUR.

Een onderdeel van de afspraken tussen de gemeente Lisse en FC Lisse is dat de vereniging (“ik ben de vereniging, wij zijn FC Lisse”) zelfwerkzaamheid laat zien. En één van de onderdelen om zelfwerkzaamheid te laten zien is het aantrekken van een deel van de financiering, zijnde 350.000 EUR bij leden, supporters en sponsoren.

De wijze van financieren via obligaties is voor zowel voor de deelnemer als ook voor de vereniging interessant. We zullen de aankomende weken het obligatieplan veelvuldig onder de aandacht brengen. Denk niet “dat doet een ander wel”. Als je in staat bent om mee te doen, doe mee. Met elkaar willen we een nieuwe accommodatie en dat gaat niet vanzelf. Via https://obligatieplan.nl/fclisse vind je meer informatie over de mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze penningmeester Piet Hein van der Meer.

Laten we met elkaar zien dat we willen verbinden, betrek andere mensen erbij. Laat zien dat je hoort bij een van “de mogelijkmakers”. Doe mee!