Administratie en belastingadviesbureau Linger is balsponsor tegen GOES

Vergeten zullen we ‘m nooit. Die snelle dribbelaar, die met zijn weergaloze acties menig hart langs de lijn op Ter Specke sneller deed kloppen. Stuwde FC Lisse samen met zijn teamgenoten naar de top van het Nederlandse amateurvoetbal. Aan alles komt een eind, maar mooie herinneringen blijven.
In de tijd dat Jerel de tegenstanders van FC Lisse dol draaide, had hij naast het voetbal natuurlijk ook een andere bezigheid. Als medewerker van een administratiekantoor voorzag hij menige klant van nuttige adviezen.
Dat leidde in 2010 tot de oprichting van z’n eigen administratie- en belastingadvieskantoor.
Dit weliswaar kleine, maar klantgerichte en klantbetrokken kantoor opereert onder de naam “Linger”.
Jerel heeft als uitgangspunt dat de klant méér mag vragen dan alleen het voeren van de administratie of alleen het invullen van belastingaangiften. Hij wil als extra z’n klanten graag de juiste adviezen geven en meedenken over alle zaken die voor zijn klanten, ondernemer zowel als particulier, belangrijk zijn.
Administratie en belastingadviesbureau Linger staat voor een goede serviceverlening, regelmatige informatieverstrekking en een scherpe tariefstelling.

Qua financiële dienstverlening is Linger van bijna alle markten thuis. Het verwerken van uw volledige financiële administratie met tussentijdse rapportages en een uitgebreid jaarrapport geven u een goed beeld van uw bedrijf. Daarnaast kan Linger alle fiscale diensten voor u verzorgen, zoals de omzet-, inkomsten-, en vennootschapsbelasting Ook particulieren die moeite hebben met de aangifte van hun inkomstenbelasting kunnen bij Jerel terecht. Zijn fiscale deskundigheid zorgt er voor dat u niets vergeet. En het tarief is zeer billijk.
Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek, dan kunt u Jerel bellen of mailen. Hij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ook z’n website geeft u informatie over de vele mogelijkheden: http://lingeradministratie.nl

Administratie en belastingadviesbureau “Linger”
Heereweg 216 – 2161 BR te Lisse
Komijnstraat 23 – 1104 HP te Amsterdam
E-mail: info@lingeradministratie.nl
Telefoon 0252-414507
Mobiel: 06 24712168