Aanmelden FC Lisse – VVSB voor pashouders

Zaterdag ontvangt FC Lisse VVSB op sportpark Ter Specke. Iedereen vanaf 13 jaar zal zich moeten registreren via onderstaande link en de gezondheidsverklaring afgeven. Onderstaande link is alleen voor pashouders. Er vindt controle plaats op inschrijving van ticket i.c.m. de juiste toegangspas. Ook in de rust kan om het tonen van deze ticket EN pas gevraagd worden. De inschrijving sluit op donderdag 10 september om 12:00 uur. Mochten er dan nog plaatsen beschikbaar zijn, start de online verkoop.

Reserveer je ticket!

  • Iedereen vanaf 13 jaar moet zich registreren. Kinderen onder 13 jaar kunnen onder begeleiding van een ouder de wedstrijd bezoeken.
  • We verzoeken iedereen die hulp nodig heeft om een ticket aan te vragen de hulp in zijn/haar omgeving te vragen.
  • Na aanmelding ontvang je van Eventbrite een e-mail met hierin je ticket. Neem dit ticket mee op je mobiel of uitgeprint. Dit ticket zullen wij scannen bij toegang van veld 1.
  • Je dient je leden-, seizoens-, gasten-, bestuurs of sponsorpas altijd te kunnen tonen. Indien er na de reserveringsperiode voor leden nog plaatsen beschikbaar zijn is het mogelijk dat er online nog een kaartverkoop start voor supporters.
  • Een perskaart en/of KNVB pas geven geen toegang tot bezoeken van de wedstrijd op veld 1. Je hebt hiervoor toestemming nodig. Deze toestemming vraag je aan via secretaris@fclisse.nl Wij hanteren hierbij een maximaal aantal verzoeken. Alleen na bevestiging bent u welkom.
  • Businessclubleden hebben een mail ontvangen om zich aan te melden indien zij bezoek willen brengen aan de businessruimte. Willen of kunnen zij geen gebruik maken van dit bezoek maar wel de wedstrijd bezoeken dienen zij zich ook te registreren middels bovenstaande link. Het aantal bezoekers aan de businessruimte is beperkt.
  • We verzoeken de bezoekers om voor de wedstrijd en in de rust de kantine niet te bezoeken maar gebruik te maken van de buitenverkooppunten aan het veld. Er zijn beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar in de kantine. Er kan en mag niet gestaan worden in de kantine. Blijf je gezonde verstand gebruiken.

Naast het beroep op je gezonde verstand, doen we ook nog een beroep op je. Bij de vorige thuiswedstrijd tegen Blauw-Geel’38 zagen we een behoorlijk aantal no shows. Dit is zonde voor de mensen die graag willen kijken maar die niet meer kunnen kijken omdat alle tickets op zijn. Wanneer je je aanmeld, ben je aanwezig.

We bekijken of dit allemaal goed werkt en vragen om jullie begrip en medewerking!

Tot zaterdag!