Robin van der Zwet en Niels Ens tekenen bij

Opnieuw goed nieuws rond spelers met een Lisserse achtergrond, die bijtekenen. Na Kevin van der Zwet is nu ook broer Robin van der Zwet zeker van een plekje volgend seizoen in de seniorenselectie. De nu 23-jarige Robin maakte afgelopen seizoen samen met Bas Gozeling de overstap naar de A-selectie van FC Lisse. Niels Ens keerde afgelopen seizoen terug op het oude nest. De 20-jarige speelt ook in het seizoen 2020/2021 in het geel-blauwe shirt van FC Lisse.

Talent alleen is niet voldoende om te slagen in het voetbal. Het gaat ook om mentale weerbaarheid, gedrevenheid en de bereidheid te investeren in je zelf. Belangrijk is daarbij tegenslagen te kunnen overwinnen. Robin weet wat het is om geblesseerd te zijn, maar weet ook wat het is om weer terug te knokken. Robin beschikt over een groot spelinzicht en een uitstekende traptechniek. Tot op heden kon hij dit twee keer laten zien in de hoofdmacht. Uiteraard smaakt dat naar meer.

Niels speelde vanaf de ukken tot aan de C1 in het geel-blauw. In 2014 maakte de linksback de overstap naar AZ. Niels werd diverse keren geselecteerd voor het Nederlands Elftal onder de 15 en 16. Vorig seizoen was Niels actief onder de 19 bij ADO. Hij trainde in deze periode diverse keren mee met de selectie van trainer Robbert de Ruiter. Het afgelopen seizoen was Niels weer te bewonderen in het geel-blauw. Niels kwam tot een optreden in de hoofdmacht van FC Lisse. Niels heeft de ambitie door te groeien en uiteindelijk een vaste waarde te worden in een.

Robin en Niels hebben het afgelopen seizoen deel uit gemaakt van het succesvolle tweede team van FC Lisse, dat in de race was om het kampioenschap in de reserve hoofdklasse.

Robin en Niels gefeliciteerd met jullie contractverlenging.