5e editie Oliebollentoernooi wederom in huiskamersfeer; vrijwilligers bedankt!

Dinsdag 31 december jl. stond alweer de 5e editie van het inmiddels traditionele Oliebollentoernooi op de blauw-gele kalender. Na de schitterende “Uitzwaaidag” van de zaterdag ervoor binnen enkele dagen wederom een mooi evenement. Stilstand is achteruitgang dus nieuw deze editie was de digitale verwerking van schema en uitslagen via Tournify.nl. Deze tool wordt sinds vorige week ook in onze interne zaalvoetbalcompetitie, met maar liefst 42 teams, gebruikt. Ook dit is FC Lisse anno 2019-2020.

Vanaf ’s morgens 10 uur ging de bal rollen en konden de 22 teams, verdeeld in 4 poules, vol aan de bak. Hierbij staat het spelplezier, onderling respect en gezelligheid voorop en dus werden alle 58 wedstrijden zonder scheidsrechters gespeeld. Op enkele kleine “incidentjes”, bal wel of niet uit e.d., na verliepen alle potjes naar ieders tevredenheid. Op het grote scherm in de kantine draaide intussen de diapresentatie met het schema en de uitslagen en in de keuken werd hard gewerkt aan de eerste serie van bijna 1000 oliebollen. Op de Facebookpagina Zaalvoetbal FC Lisse en op de site van Blik op Lisse kunt u alle uitslagen met de winnaars per poule nog eens rustig nalezen.

De zaalvoetbal-/evenementencommissie doet dit echter niet alleen! Ook op deze dag was er weer volop hulp vanuit de FC Vrijwilligers-brigade. In willekeurige volgorde en hopelijk zonder iemand te vergeten worden bedankt, het barpersoneel: Johan, Fedor, Jan, Harry, Cees, Jacques, Leon, Guda en Patrick, oliebollen- en frituurkoningin Connie met uiteraard hulp van Ben, Kees en Frans voor de organisatie en aan-/afvoer van het springkussen, Ryan met hulp van Luuk voor de verwerking van alle uitslagen in Tournify, Gerard voor de administratieve rompslomp, Denise en Hans van Blik op Lisse voor de schitterende foto’s en Gert voor het opzetten en inrichten van Tournify.nl. De zaalvoetbal-/evenementencommissie hoopt ook bij de volgende editie (en tussenliggende evenementen) weer een beroep op jullie te mogen doen.