2019-09-24; Foreholte O13-8 – FC Lisse O13-9 (0-4)

De FC Lisse JO13 9  trein dendert verder!

Vandaag moest er een moeilijke horde genomen worden, werd er van tevoren gezegd. Foreholte stond ook erg hoog op de ranglijst, of we daar wel even bewust van waren.Maar de  FC JO13 9 schrikt niet zo gauw, wij gaan uit van eigen kracht. Toeschouwers weten wat ik bedoel. Zoals altijd waren we weer zeer gemotiveerd, stonden met geslepen messen en getrokken geweren klaar om onze huid zo duur mogelijk te verkopen. ( Dit is natuurlijk niet al te letterlijk bedoeld….) Hoe anders liep het dan de optimistische Voorhouters hadden gehoopt! Onze FC was heer en meester over het hele veld, van de kantine tot aan de KTS en terug, heel Voorhout keek met ontzag naar de verrichtingen van de Lisser Leeuwen. De inzet was groots en de doelpunten waren allemaal van een bijzondere schoonheid, en we gingen rusten met een 3-0 voorsprong.

Uiteindelijk werd het een dik verdiende 4-0 overwinning. Het is geweldig om te zien dat alles wat er geoefend wordt op de training ook op het veld uitgeprobeerd wordt. Natuurlijk gaat er heel af en toe wel eens iets mis, maar dat mag. Nog positiever vinden we dat er door niemand gescholden wordt of boos wordt gereageerd! Dat laat nog eens zien dat wij een team zijn!

Speciale vermelding nog even voor alle toeschouwers en fans van de FC JO13 9 die bij elke wedstrijd de jongens aanmoedigen, wij als leiders hebben daar grote bewondering voor! Jullie positieve benadering van dit team heeft er zeker toe bijgedragen dat de jongens het zelfvertrouwen hebben om elke wedstrijd voor 200% te gaan! Onze dank is groot!!!!

Groeten van Sander, wiens weekend niet meer stuk kan…….