2018-11-17: Blauw Zwart JO12-1 – FC Lisse JO12-3 (1-16)

Keeper JO12-3 scoort hattrick

Hier een verslag van uw razende reporter: zaterdagmorgen 10.15 uur, was het de beurt aan Blauw Zwart om te genieten van de voetbalshow uit Lisse, genoemd, het circus van JO12-3 . Uiteraard begonnen we sympathiek als we zijn, met een kadootje richting Blauw Zwart dmv een voorsprong voor hun 1-0. Maar toen dacht Niek Juffermans; nu is het mooi geweest, en begon aan een serie van zeven goals. Dit bracht hem in ieder geval de titel “man vd wedstrijd” . Helaas werd het al snel duidelijk dat er geen sprake was van een wedstrijd omdat Lisse vele malen beter presteerde, dit betekende ook dat we vergaten te voetballen, anders had de uitslag nog veel groter had uitgevallen. Tweede helft wisselden we van keeper: Kian nam de plek van Fedde in. Dit bleek een gouden greep te zijn van het zeer succesvolle coachingduo Ralph en Arthur. Fedde trakteerde zichzelf, en uiteraard ons allen, met een hattrick, wat ons uiteindelijk bracht naar een eindstand van 1-16. Volgende week dus alle kans om wederom aan ons doelsaldo te werken, beide Voorschoten teams spelen tegen elkaar, en als die nu eens gelijk spelen gaat de stand nog spannend worden. Volgende week is Kai afwezig dus vanaf deze plek; “Come on boys en succes” !!

Geschreven door: Ab ter Wolbeek