2018-11-10: FC Lisse VE2 – FC Lisse VE1 (5-2)

The clash op veld 5

Na een slechte start van de mannen van veteranen 2 gaat het de laatste weken veel beter. De eerste 5 wedstrijden van het seizoen gingen verloren en daarna kwam de ommezwaai. Vorige week werd de koploper verslagen en daarmee het gat verkleind. En dan staat de clash op het programma tussen VE1 en VE2 van het mooie blauwgeel. Voor het eerst sinds tijden ook weer minder weer op de zaterdag tijdens de wedstrijd. Het veld was hierdoor toch wat glad en dat was te zien.

We speelden thuis, dus hadden genoeg spelers. Campos nam daarom maar een snipperdag want 5 wissels is ook niet altijd nodig. Paulus hanteerde de fluit want hij had toch nog wat last van de enkel. De Duitser daarom op het hok. In natte omstandigheden dus een wedstrijd die qua score, tot de rust, gelijkopgaand was. Met het vizier op scherp hadden er wat meer doelpunten kunnen vallen.

Tweede helft wissel van keeper. De man zonder handschoenen ging tussen de palen en de Duitser ging lekker draven in de voorhoede. De aanvallen werden beter en scherper en het kon niet uitblijven of wij gingen dat uitdrukken in de stand. En binnen 20 minuten werd er uitgelopen van 1-1 naar 5-1. Hierna ging de handrem er een beetje op en geloofden wij het eigenlijk wel. De aanvallen bleven soms nog steeds mooi, maar de afronding en de eindpass lieten te wensen over. Zij maakten er nog 1 en dus werd met een 5-2 overwinning de warme kleedkamer opgezocht.

Volgende week tegen, de inmiddels, medekoploper CVC Reeuwijk. Afgelopen jaren altijd een lastig te bespelen tegenstander dus we gaan het weer zien.

Campos