2018-10-20: van Nispen Ve1 – FC Lisse Ve1 (2-8)

IS HET LEK BOVEN?…………..JA HET LEK IS BOVEN

Deze week weer tegen van Nispen, maar dan tegen de VE1, in het altijd lastig te vinden de Zilk.
We spelen al weken redelijk goed maar we gaven te veel weg en scoren te weinig.
Met een betrouwbare goalie (Petertje) een solide verdediging, een zwaar bezet middenveld en scherpe voorhoede moest dat vandaag wel lukken
volgens, de van vakantie teruggekeerde, EL CAPITANO THEO.
In den beginne was het rommelig over het hele veld maar we kwamen toch voor wat niet vaak voorkomt…..toen volgden 3 desastreuze minuten voor uw
veteranen……in die 3 minuten…..waar Pickering was gewisseld …scoorde hunnie 2 maal…..en raakte Willie geblesseerd…..en werd Pickering weer teruggwisseld.
Hunnie waren ondanks de voorsprong onder de indruk van ons spel en kregen zelfs 2 maal geel…….wij waren zo sportief om in die 10 minuten niet te scoren.
Vlak voor de thee kwamen we via een pingel (Laantje) terug in de wedstrijd .
Coach THEO was ietwat ontevreden maar gaf wel toe dat dat niet aan ons lag maar aan het veld………..en aan onze instelling/scherpte/diepgang/wil om te winnen enz. enz. enz. en hij voorspelde dat het wel eens 8-2 voor ons ZOU KUNNEN WORDEN……….dus.
De tweede helft verliep voor zeer voorspoedig …onder leiding van Mark de Beuker en Jeanette de Sleurder tikten we er lustig op los, en scoorden we een aantal zeer fraaie goals…zoals 2 combinatiegoals van Knex en Robbie V……..mooiste goal kwam op naam van Rob L……een flitsende onhoudbare stift in de boven hoek……ahum.
De derde Rob(ert) werd wederom de koning van assists en Peterje hield de tweede helft zijn doel schoon. De voorspelling van Theo kwam dus uit…….met 4 keer 2 goals van Laan, Knex, Robbie V.(geen familie van…) en Rob L.
Conclusie : met een juiste op- en instelling kom je best ver op dit niveau.
Verder opvallend: Ferry op linksback gaat best…..Mark heeft een kop van beton…..Man of the Match was een vrouw ……Pickering heeft zijn wisselbeurt al weer gehad ….en met de terugkeer en foutloze invalbeurt van Theo was gelukkig ook het kratje bier weer terug.
De, ik heb genoten van al die talenten, groeten van Lowieke

Geschreven door: Lowieke