2018-10-13: van Nispen VE2 – FC Lisse VE1 (3-3)

puntendeling

We schrijven halverwege oktober 2018. Weerrecords worden gebroken dit jaar en er is sprake van een zomer die heel lang doorgaat. De uitvloeisels van orkaan Leslie zorgen voor prachtig weer bij ons. En zo kon het zijn dat FC Lisse VE2, onder zomers omstandigheden, mocht aantreden bij de Duinkonijnen. Na vorige week de heren van van Nispen VE1 met 0 punten terug gestuurd te hebben wachtte deze week v Nispen VE2. Grote vraag voor Frenkie was de aanwezigheid van Gru. aangezien uw verslaggever helaas ook afwezig was, moest ik hem het antwoord op deze vraag schuldig blijven. Wel kan ik hem melden dat hij de week ervoor met een blessure aan de kant stond…

De wedstrijd was prima. Sportieve tegenstander en dat mag ook wel eens gezegd worden. De mannen van VE2 hadden iets meer balbezit, maar gingen toch met een achterstand de thee opzoeken. In de kleedkamer kon gelezen worden dat Oelie zijn uitje uit de hand liep en dus toch niet ging komen…. Noodwissel Niels mocht dus van de nood een deugd maken en deed dat met verve heb ik begrepen. Twee goals waren zijn aandeel. Dave maakte zijn eerste van het seizoen op grond die hem zeer bekend is. Helaas maakte v Nispen er de tweede helft ook nog 2 en dus werd met een puntendeling de kleedkamer opgezocht. Hier wachtte een koude versnapering van de tegenstander die in grote dank werd aangenomen.

Nu een weekje rust en dan wacht aan het eind van de herfstvakantie FC Boshuizen.

Campos