2018-10-06: FC Lisse VE1 – van Nispen VE2 (3-6)

ZOALS DE TRAINER VAN ACHILLES’29 AL ZEI………WAT EEN ….KEEPER HEBBEN WIJ

Tweede competitiewedstrijd van het verse seizoen…en zoals altijd gingen we met frisse moed hoofdveld 6 op…onder de bezielende leiding van Stef startte we dramatisch…keeper André had waarschijnlijk zijn bril in de bus laten liggen want het eerste beste schot van hunnie vloog houdbaar binnen.
Daarna werd het niet beter, er werd matig verdedigd en hunnie linksbuiten was 3 maal zo jong als onze rechtsback……. geen schande…..binnen 10 minuten was het 0-3. Theo had genoeg gezien en ging spontaan weg…….waarschijnlijk ergens scouten.
Voor de rust probeerden we van alles maar na iedere goal van ons scoorde hunnie er weer 1 bij ………Laantje scoorde uiteraard en Robbie V. zijn eerste van de 40.
André riep vlak voor en na rust 2 keer LOS !……EN DEED DAT OOK……
In de rust was er trouwens de rustigste donderspeech allertijden van SUPERVETERAAN FRANS….die ons nog kansen toedichte op een puntje….want we hadden zat kansen op meer goals. We waren er stil van …..en dat gebeurt niet vaak bij ons in kleedkamer.
De tweede helft eindigde in 1-1 met een goal van Knex…..hunnie kwamen steeds verder in verdrukking dus had André tijd zat om zijn boetekleed te breien.
Maar om positief te eindigen….er waren ook lichtpuntjes,…..het officiele debuut van Jan…..2 maal latje kratje van Laan….Robbie V. scoorde….Guido maakte minuten…..Pickering was overal en ……HET WAS MOOI WEER.

De gauw vergeten en weer door groeten van Lowieke