2018-09-22: CVC Reeuwijk VE1 – FC Lisse VE1 (4-4)

HET IS BEGONNEN

Vandaag de eerste competitiewedstrijd van uw veteranen 1. Na 3 bekerwedstrijden met wisselend resultaat,…..verlies gelijk en winst weten we dat we genoeg kansen kunnen creëren. Zo ook vandaag tegen DE voetbalclub uit het groene hart. Verse aankoop Robbie V.(geen familie van) is al onder redelijk druk gezet door EL CAPITANO THEO, met de uitspraak…..Robbie kan dit seizoen wel een doelpuntje of 40 maken.
Theo werd trouwens vandaag vervangen door GOODOLDMIKE die i.p.v. een donderspeech iedereen een vrije rol gaf.
De goals kwamen vandaag uit de lucht vallen als…………..net als de stort bui en…. werden ALLEMAAL gescoord door Laantje, vooral de eerste, een mooie volley uit de lucht mocht er zijn. Met de rust stonden we nog achter ……..10 minuten voor tijd nog voor…..maar uiteindelijk werd het 4-4. Een uitslag waar een ieder mee kon leven.
Of niet….want wij hadden echt VEEEEEL kansen en……. bij de tegengoals zaten er ook 1 of 2 bij die voorkomen hadden kunnen worden…….gelukkig zagen de scheids en de grens een zekere tegengoal over het hoofd.
Verder opvallend…..Kevin werd WEER gepoort …..Marco V. was er weer en viel WEER uit……André keepte weer en hield WEER niet de nul…..Robert speelde WEER linksback…..Marco Knex speelde WEER de hele wedstrijd…..Rob L. was WEER fit……Alex werd WEER een stukje sneller.
De leuk dat ik er WEER bij ben groeten van Lowieke

Geschreven door: Lowieke