2018-05-23: FC Lisse VE2 – SVC 08 VE2 (1-2)

voorspelen

Dit keer niet doordeweeks inhalen, maar voorspelen. In verband met een trouwerij bij onze tegenstander, werd verzocht of wij wilden meewerken aan een potje op woensdagavond. En wij zijn de rotste niet (in tegenstelling tot een ander team in deze competitie…) en dus werken wij hier uiteraard aan mee. Het was wel weer even zoeken naar invallers, maar dat zijn we inmiddels gewend. En maakt het dus niet uit of het woensdag of zaterdag is. Jurgen deed weer mee en ook de zwager van Paul Martijn was wederom bereid om een potje mee te ballen. Het was even puzzelen om iedereen op een zo goed mogelijke plaats te krijgen, maar het leek te lukken.

Hoogtepunt van de wedstrijd was eigenlijk de rentree van Paulus na 16 maanden. Hij mocht dit keer het hok verdedigen. En deed dit met verve. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Eerste helft weinig kansen voor de FC en moeilijk in het spel te komen. Een uitbraak van SVC zorgde voor de 1-0 achter met rust. In de rust verse krachten in de vorm van Martin D, Patrick Paard en Frenkie. Kleine achterstand maar nog lang geen nood aan de man, dit moest goed gemaakt kunnen worden de tweede helft

Het liep echter iets anders. SVC kwam op 2-0. Lisse maakte nog wel de aansluiting, maar daarna ging Frankie onze Scheveningse Voorhoutse Giraffe zoeken (toch Frank) en die kon hier duidelijk niet mee omgaan. En besloot met de botte bijl te kijken of hij de zomerstop van Frank wat kon vervroegen. Voortijdig douchen was zijn lot. Het werd hierna iets grimmiger in het veld en dat was eigenlijk helemaal niet nodig. Dus maar lekker gaan douchen en naspreken op het terras, de omstandigheden waren immers prachtig.

Voor mij zit het seizoen erop. Voor ons team nog 2 potjes. Robin, Niels en ik zullen deze missen ivm deelname AD6. We zullen wel horen van de klappen. En vergeet ook zeker niet ons eerste naar klassenbehoud te schreeuwen. Het was weer een mooi maar lang seizoen. KNVB schaf die winterstop maar weer af en begin ook weer lekker een paar weekjes eerder. Dat is voor ons veteranen met vaak twee sporten iets beter. Dank.

Campos