2018-05-05: Aarlanderveen VE1 – FC Lisse VE2 (2-6)

Kansen zat

Al jaren fiets ik een keer of 10 per jaar een rondje de Meije. En al jaren doorkruis ik het gehucht Aarlanderveen. Echter voetbalvelden heb ik nog nooit gezien. Aarlanderveen is naar nu blijkt een dorpsstraat met 5 zijstraten. En in de laatste zijstraat bevindt zich onderaan het dijkje het pittoreske sportpark van de plaatselijke trots. Het hoofdveld lag er op bevrijdingsdag piekfijn bij.

Het was weer gelukt om 11 man aan de aftrap te krijgen. Invallers weer heel erg bedankt. Over de wedstrijd wil ik eigenlijk kort zijn. Bij vlagen goede loopacties en dit resulteerde in heeeeeeel veel doelrijpe kansen. Over de afwerking zullen we het maar niet hebben. Belangrijkste is dat de drie punten in de tas gingen en het weer uitstekend was.

Volgende week kijken of wij Alphia nog 1 week langer van het kampioenschap kunnen houden.

Campos