2018-03-31: v Nispen VE2 – FC Lisse VE2 (3-1)

Gru

Op “stille zaterdag” mochten we dan eindelijk aantreden voor de uitwedstrijd tegen v Nispen VE2. Door winterse invloeden was deze wedstrijd twee keer eerder afgelast, maar nu gold 3x is scheepsrecht. Waar de vorige potjes ingeroosterd stonden op natuurgras, mochten wij nu aantreden op de kunstsprieten. Gelukkig niet met rubber, maar met kurk. Qua schaafwonden scheelt dit een slok op een borrel. Ik kwam er snel achter dat je hier best op kan glijden. Misschien had ik alleen beter naar Klauw moeten luisteren (tenminste hij zegt mij gewaarschuwd te hebben…). Dus na 25 minuten sliding gemaakt, verkeerd terecht komen en sleutelbeen voelen, dus einde wedstrijd.

Gezien het paasweekend en de vele blessures hadden wij aardig wat invallers aan de aftrap staan. Arie en Martijn van het 8e, Sjoerd was ook weer eens in de Bollenstreek dus kon eindelijk. Zwager Ralph wilde zijn jetlag uit Miami wegspelen dus smeekte om zijn kunsten bij ons te mogen vertonen. En tot slotte Michael vd Laan. Speelt normaal zijn potjes bij VE1 en die winnen dit jaar niet heel veel. Wij dachten laten wij hem ook een keer het plezier van een overwinning gunnen en hij ging hier graag op in. Vond v. Nispen ook een leuke tegenstander… Hij was waarschijnlijk de enige. Maar vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd.

Waar het aan lag is mij niet bekend. Het liep totaal niet vandaag bij ons. De eindpas liet te wensen over en v Nispen was gewoon feller. Dus we kunnen kort zijn. Terecht verloren vandaag van een fellere tegenstander. Michael, sorry dat wij je vandaag niet de smaak van de overwinning konden laten proeven. Alphia komt volgend jaar in jullie klasse ballen, dat is nu wel duidelijk. En eigenlijk ook wel prima. Deze klasse bevalt ons uitstekend.

Tot slot nog een eervolle vermelding voor Frenkie. Hij had zich vandaag niet vergist dus verscheen zowaar op het sportpark en aan de aftrap. En hoe mooi is het dan als je directe tegenstander sterk lijkt op jouw favoriete filmheld: Gru. Tot grote daden leidde het vandaag helaas niet…. Volgende week brunchen bij Wanica Stars met een broodje kip.

Campos