2018-01-20: SVC’08 VE2 – FC Lisse VE2 (5-2)

We mogen weer

Hoewel de feitelijke winterstop nog duurt tot 10 februari, mochten wij op 20 januari aan de bak tegen SVC’08. Dit omdat wij begin december slechts 3 man op de been konden brengen voor dit duel. Dit keer iets beter opkomst, maar toch weer invallers noodzakelijk. De ziekenboeg stroom wel wat leger, maar griep en andere verplichten sloegen toch nog toe.

Op het echte gras, naast Amerikaans grondgebied, werd er om 12.30 uur afgetrapt. Wat ik begreep, hebben wij 20 minuten echt goed gespeeld en stonden wij 2-0 voor. Door omstandigheden kwam ik in minuut 22 aangelopen en zag ik nog net de spits van SVC’08 met de bal onder zijn arm terugrennen naar de middenlijn omdat de aansluitingstreffer was gemaakt.

Het spel werd er helaas niet meer beter op. Maar SVC’08 kreeg de eerste helft geen grote kansen meer en dus gingen we met een minimale voorsprong aan de thee. Ron kon helaas niet meer verder dus wisseling van de wacht. Lang (invaller nummer 4) op doel en Sander O erin. Tweede helft orde op zaken stellen…

Helaas, binnen 5 minuten had de nieuwe spits van SVC’08 met een mooi doelpunt de gelijkmaker achter Lang liggen. Lisse probeerde weer in zijn spel te komen maar het mocht niet baten. Sander O verzuimde de 3-2 binnen te schieten en dus deed SVC’08 dit wel. Over de rest van de wedstrijd kan ik kort zijn. Niet best en nog 2 doelpunten van de tegenstander.

Uithuilen en opnieuw beginnen. Te beginnen met een uitwedstrijd in de Zilk over 2 weken. Invallers bedankt !

Campos