2017-12-08: SV Huizen JO17-1 – FC Lisse JO17-1 (2-3)

Zaterdag 3 december, om half 3, begon onze uitwedstrijd tegen Huizen.
Wij hadden in de eerste helft de meeste kansen en hadden eigenlijk bij rust al met 2 of 3-0 voor moeten staan maar dat gebeurde jammer genoeg niet.
Maar we wisten dat er een keer een bal goed moest vallen en dat gebeurde gelukkig ook; na ongeveer 30 minuten hadden we een corner die bij de tweede paal terecht kwam bij Lars, die hem mooi binnenschoot met een dropkick. Daarna hadden we snel ook op 0-2 kunnen komen via Lars maar die schoot hem jammer genoeg over. Toen, na 40 minuten floot de scheids voor de eerste helft.
Toen de 2de helft begon waren we totaal niet scherp want na een paar minuten was het al 1-1 voor Huizen en een paar minuten later werd het zelfs ook 2-1 voor Huizen wat we volkomen aan ons zelf te danken hadden omdat we dus niet scherp begonnen. Maar na de 2-1 begonnen we wel weer wat scherper te worden en al snel waren we weer beter dan de tegenstander en hadden we weer wat kansen.
Toen na ongeveer 60 a 65 minuten was er een mooie bal van Rowan die hem op Bommel speelde en die schoot hem rustig in het doel 2-2 dus.
Toen er nog een paar minuten te spelen waren gingen we wat aanvallender spelen want we wisten dat we hier konden winnen en Huizen stond 1 punt boven ons dus we moesten winnen. Toen de laatste minuut was aangebroken hadden we een laatste corner die werd ingebracht door Rik die werd wel weggehaald maar niet goed, en hij belandde bij Bommel die hem weer terug schoot in de zestien waarnaar de bal bij Milan terecht kwam en die was net iets sneller dan de keeper en zo kon hij de bal in het doel koppen. Toen gebeurde er nog iets met iemand van ons en de tegenstander waarnaar de nummer 6 van hun een rode kaart kreeg maar dat maakte niet veel meer uit want toen hun de aftrap namen floot de scheids gelijk af en hadden we gewonnen. Waardoor we nu op de 4de plek staan.

Geschreven door: Remi van Ekeris