2017-11-04: FC Lisse VE2 – CVC Reeuwijk VE1 (7-1)

Een nette natte overwinning

Na het eerste puntverlies in de competitie was het natuurlijk de vraag hoe VE2 zich hiervan zou herstellen. Op bezoek kwam CVC Reeuwijk. Deze jaargang hebben zij nog niet heel veel punten behaald. Echter, stond ons natuurlijk nog bij hoe zij vorig jaar in één van de eerste wedstrijden van het seizoen, totaal onverdiend, met de punten van ons sportpark naar huis gingen. Wij waren dus gewaarschuwd voor onderschatting. Met Campos, voorlopig nog herstellende van zijn sleutelbeenbreuk, hebben wij gelukkig in zijn naamgenoot een meer dan uitstekende vervanging !

Na een prachtige ochtend met schitterend weer gingen om 14.15 uur de hemelsluizen vol open en werd het dus een wedstrijd in zeiknatte omstandigheden. Even leek het erop dat CVC het slechte weer wel geloofde en thuis was gebleven, maar om 5 over 3 verscheen men toch op de mat en kon Ralph D fluiten voor de aftrap. Lisse nam de regie en gaf deze niet meer weg. Met aanvallen en doelpunten, die soms prachtig waren, werd met een 3-0 voorsprong de thee gehaald.

In de rust een schoenwissel voor Noepie die daarmee in de tweede helft doorging met doelpunten maken. Zijn teller stokte bij 4. Aangezien anderen er 3 maakten en CVC de spreekwoordelijke eer nog kon redden werd het een eenvoudige 7-1 overwinning.

Volgende week op bezoek bij de koploper Alphia die nog zonder puntverlies is dit jaar. Vorig jaar in de dying seconds een 3-2 overwinning weg gesleept. Ik teken vooraf voor hetzelfde scenario ! Mannen, allemaal weer aanmelden, en bij een overwinning doen wij weer volop mee voor het kampioenschap. Verlies betekent voorlopig afhaken en in de achtervolging !

Campos