2017-11-04: FC Lisse VE1 – TAC VE1 (1-1)

HET PUNTEN SPROKKELEN IS BEGONNEN

Ja, zelfs op de verjaardag van Karlijn v/d Laan word er gevoetbald door uw veteranen.
De tegenstander deze keer de praatgrage tamiltijgers van TAC…..de wedstrijd begon met regen …volgens Theo echt TACCENWEER……
Maar wij paste onze TACtiek niet aan en voetbalde er lustig op los……het liefst zo ver mogelijk van ons eigen doel ….want je weet nooit wat er gebeurt.
Het zou een wedstrijd worden waarin van alles zou gebeuren op Ter specke……..een waar speckTACel dus…….
We kwamen eerst achter door een van richting veranderde bal, waar zelfs Petertje (onze keeper) geen antwoord op had……maar we bleven er in geloven.
En na een schitterrende aanval over 9 schijven, scoorde PK de verdiende gelijkmaker ……..en we kregen nog kansen zat……ook met 10 tegen 10 ……maar we waren ietwat ongelukkig in de afronding.
Ook in de 2de helft ……..maar ook hunnie kregen mogelijkheden, vooral via een mini-dribbelaar met de bijnaam “KLEINE”
……..hoe verzin je het.
De grootste kans was voor Winter, die een bal in 1 keer uit de lucht op de pantoffel nam en de bal op de lat uiteen zag spatten.
Een vrouwelijke supporter slaakte zowaar een kreet van opwinding.
Het was eigenlijk gewoon een mooie pot voetbal van beide kanten ….een wedstrijd die geen winnaar/verliezer verdiende en dus bleef het 1-1.
Verder opvallend: we raken 4 maal het houtwerk, Stef kreeg een publiekswissel, Ferry weer een beetje de oude en …….Meester Ton werd er uitgestuurd !!!!!!!
De sommige gesprekken moet je deleten groeten van Lowieke

Geschreven door: Lowieke