2017-11-04: FC Lisse JO17-2 – Katwijk JO17-1 (0-0)

Vandaag (4 november) moest de J017-2 van Lisse thuis spelen tegen Katwijk 017-1.
Lisse die 2e staat in de competitie, begon goed in de 1e helft.
We creëerden door goede aanvallen een paar goede kansen en waren de bovenliggende partij.
Jammer genoeg kwam er geen doelpunt uit een van deze kansen.
Na ongeveer 20 min verliep het bij Lisse steeds slechter, we creëerden geen goede kansen meer waardoor Katwijk die 10e staat in de competitie, ook een paar kansen kon creëren. Gelukkig vielen er ook hierbij geen doelpunten.

Na de rust was geen van beide ploegen de bovenliggende partij, de bal ging van de ene helft van het veld naar de andere helft en er werd niet goed gevoetbald. Pas na 10 min werd er weer een beetje gevoetbald door Lisse en werden er weer een paar kansjes gecreëerd. Vooral op het laatst werden er weer kansen gecreëerd, jammer genoeg ging geen van deze kansen er in. Hierdoor eindigde deze wedstrijd in een saaie 0-0 en werd er door Katwijk 1 punt gewonnen en door Lisse 2 punten verloren. Gelukkig staat Lisse nog steeds 2e en 1 punt achter de leider van de competitie, ASC. Over 2 weken moet Lisse thuis tegen RCL 017-1 om 10:00.

Geschreven door: Bram Ciggaar