2017-10-28: DoCoS JO17-1 – FC Lisse JO17-2 (0-1)

Vandaag stond een uitwedstrijd tegen Docos op het programma. Docos was de nummer 5 van de competitie en Lisse de nummer 2.
Het begin van de wedstrijd was erg rommelig, maar daarna kregen wij de controle en creëerden we een paar goede kansen.
We kwamen vroeg op voorsprong na een mooie aanval. Na 25 minuten hadden we al op 0-2 moeten staan, maar op het einde van de eerste helft gingen we minder voetballen en kreeg Docos een paar goede kansen. We gingen de rust in met een 0-1 voorsprong.
Na de rust begonnen we niet goed en zaten we een beetje te slapen. In de eerste 10 minuten was Docos de hele tijd in de aanval en moesten wij alleen maar tegenhouden. Daarna gingen we iets meer voetballen en kwamen we wat verder van onze eigen goal af, maar was het voetbal zeker nog niet als in de eerste helft. Op het einde kregen we nog een paar kleine kansjes om de wedstrijd te beslissen, maar bleef het spannend tot het laatste moment. Uiteindelijk hebben we de overwinning eruit gesleept en namen we de 3 punten mee terug naar Lisse.

Geschreven door: Floris van Eyken