2017-09-30: UDO JO17-1 – FC Lisse JO17-2 (3-5)

Vandaag moest de 017-2 uit spelen tegen UDO 017-1, nadat ze vorige week een 3-1 winst hadden gepakt en zo de eerste wedstrijd van het seizoen wonnen. Lisse begon met een matige start waardoor ze al snel op een 1-0 achterstand kwamen en UDO de voorsprong pakte. Hierdoor verzwakte Lisse wat maar bleven proberen de achterstand terug te dringen met een aantal goede aanvallen. Helaas lukte het Lisse niet het net te raken en kwam UDO na een tijdje tot een goede aanval en maakte zij de 2-0. Lisse gaf echter niet op en maakte nog voor de rust de 2-1 door een mooie kopbal van Pim en brak de rust aan.

Na de rust kwam Lisse met volle moed sterk terug en kwam de 2-2 ook kort na de rust, door een goede voorzet van Koen en een ongelukkig eigen doelpunt van de verdediger van UDO. Lisse liet het niet bij een 2-2 zitten en bleef keihard doorwerken, dit resulteerde in een knappe onderschepping van Damian die hem in het doel legde. UDO vocht wel terug door al na een minuut daarna met een lange bal de stand weer gelijk te brengen op 3-3. Maar Lisse bleek toch sterker te zijn, doordat ze bleven voetballen en zo de 3-4 maakte, met nog een doelpunt van Pim. Hier bleef het niet bij; door een doelpunt van Koen dat de wedstrijd op een eindstand bracht van 3-5. Het fluitsignaal klonk en Lisse pakte zijn tweede welverdiende overwinning op rij.

Volgende week speelt FC Lisse 017-2 uit tegen ASC 017-1 om 12:00.

Geschreven door: Thimo Korpershoek