2017-09-23: FC Lisse 017-1 – SDO 017-1 (2-1)

FC Lisse 017-1 – SDO 017-1

Vandaag mocht de 017-1 dan eindelijk beginnen met de competitie tegen SDO.

Lisse liet merken dat zij voor de winst gingen en klapten er vanaf minuut 1 bovenop. Na een aantal gevaarlijke kansen en veel druk naar voren kwam dan ook de welverdiende 1-0 voor FC Lisse. Uit een voorzet van Rik kopte Lars de bal bij de 1e paal binnen. Lisse bleef de wedstrijd onder controle houden.
SDO speelde voornamelijk de lange bal in de hoop dat de bal een keer goed zou vallen. Dit was dan ook het geval aan het einde van de 1e helft. Bij een corner kwam de bal bij een SDO-speler en deze wist de bal in het doel te koppen: 1-1. Lisse verslapte daarna iets, maar hield stand tot de rust.

Na de rust wilde Lisse de draad weer oppakken, zoals zij dat de eerste 25 minuten ook deden. Lisse was duidelijk de betere partij en dat leidde dan ook tot de bevrijdende 2-1. Bommel wist de bal knap in de verre hoek te leggen van een aardige afstand. Lisse hield controle, creëerde kansen, maar het resulteerde niet in nog een goal. Verder werd SDO niet heel gevaarlijk meer. De scheidsrechter floot af en Lisse boekte zijn eerste welverdiende overwinning.

Volgende week speelt FC Lisse 017-1 bij BFC uit Bussum.

Geschreven door: Lars van der Steen