2017-09-02: van Nispen Ve2 – FC Lisse Ve1 (4-5)

TYPISCH BEKERDUEL BESLIST IN ONS VOORDEEL

Vandaag het eerste serieuze duel van het nieuwe seizoen..tegen het 2de uit de Zilk.
Huurlingen Patrick, Sjaak en Rob van het vorig jaar zijn d.m.v smeuiige contracten vast gelegd en dat als aanvulling op alle toptalenten die ons mooie team al rijk was/is….
Dat wordt smullen hopelijk dit jaar. De wedstrijd was er 1 waarvan je achteraf denkt…..dat verzin je niet…
De 2de minuut stonden we al voor (PK)….we kregen 2 pingels tegen wegens vermeend hands …….alleen de 2de keer moest er een rontgenfoto aan te pas komen om te zien of het echt hands was !!!!….STERKTE PICKERING….kusje erop ? Hunnie scoorde dus 4 maal ….en allemaal lelijke doelpunten ook nog.
Wij scoorden 5 beauty’s en alleen daarom al liepen we als terechte winnaar van het veld.
Ik zag een schuiver van de jonge Peter ……een kopkanonskogel van wederom PK…….stift van 30 m van de halfgeblesseerde Rob en ook Sjaak zijn goal komt zeker in de top 10 dit seizoen…….dit gecombineerd met hard werken en subliem verdedigen van Ton, Stef, Theo, Pickering, Laantje en de ietwat verlate Robert (leuk dat je er was). Verder opvallend was dat Ferry de prostituee van de week was (lees: overal inzetbaar). Knex en GOODOLDMIKE waagden ondertussen hun leven om hun teamgenoten in scoringspositie te brengen. Vooral Mike moest springen om lijf en leden heel te houden toen hij allen voor hunnie keeper kwam…..had ook een pingel kunnen zijn…..
Een pingel kregen we uiteindelijk wel maar……..een zekere linkspoot met een L in zijn voor- en achternaam schoot LINKS naast.
De titel Man of the Match ging, ondanks 4 tegengoals, naar keeper André die op het juiste moment een zekere 5-5 voorkwam.
De opgeluchte groeten van Lowieke
Ps: veel beterschap voor Pickering en Jeanet

Geschreven door: Lowieke