2017-09-02: FC Lisse JO9-8 – DOSR JO9-4 (16-2)

Prachtig Begin

2 september 2017, de dag dat de JO9-8 zijn eerste officiële wedstrijd mocht spelen van het seizoen 2017/2018. Na een jaar Mini F met een prachtige interne competitie met regioclubs, een paar toernooien en 2 weken geleden een heuse oefenwedstrijd tegen Katwijk, was iedereen benieuwd hoe het vandaag zou gaan. Vooraf geen idee van de tegenstander, maar we hadden afgesproken om gewoon ons eigen ding te gaan doen wat betekent gewoon lekker te gaan voetballen ! Al snel werd duidelijk dat we een maatje te groot waren voor onze tegenstander. Na 7-0 bij de rust verteld om de 2e helft verder te gaan waar we gebleven waren. Tot ons groot genoegen deden we dat en we zagen hele mooie doelpunten voorbij komen tot groot enthousiasme van het opgekomen publiek.
Kortom een mooi resultaat, maar nog belangrijker echt leuk gevoetbald ! Komende zaterdag Kickers ’69 die hun 1e wedstrijd ook ruim wonnen, dus dat beloofd spektakel in Leimuiden, aanvang 08.45 uur.

Geschreven door: Paul Randsdorp