2017-05-17: Woningstoffeerbedrijf Rinus van Stein – J.P. Rip Technisch Onderhoud & APK (5-5)

Rip verslikt zich in Van Stein Rip komt fel uit de startblokken.

Het is dat Cornelis Baan net naast mikt (3x) anders had hij de eerste gescoord. Nu was het Leendert. En vrij snel daarna toch Cornelis. 0-2 na 6 minuten. Cornelis gaat nu meer proberen. Een matig  afstandsschot word van richting  veranderd en Cockney ziet hem alleen onder hem doorgaan. 0-3. Cockney schreeuwt zijn mannen wel naar voren maar in de omschakeling is Rip sterk. Leendert kan al tikkend met drie x een een tweetje tot het doel komen. 1-4. Van Stein komt de eerste  helft tot wat afstandschoten maar vinden doelman Ronald dan op het doel. Net voor rust is het Nigel die met een prima actie langs de lijn Ronald weet te passeren. 1-4 met rust.

Van Stein probeert en Rip laat het soms lopen. Na wat gerommel net voor het doel kan Lex intikken. 2-4 en er volgen wat kansjes. Inzet word ook hier beloond. Aitor jaagd door en kan na een fout achterin de 3-4 maken. Nigel passeert twee man en scoort bijna de gelijkmaker. Van Stein probeert de laatste zes minuten door te drukken en zijn een aantal keer gevaarlijk. Een wat rommelige aanval zet lex alleen voor de keeper. 4-4 met nog 1,5 minuut. Van Stein gaat door en Barry verrast Ronald van afstand. 5-4! Direct vanaf de aftrap gelooft Rip er nog in. David scoort zelfs nog de 5-5. Van Stein komt dus terug van 0-4…. leuke wedstrijd met een spannend slot!

Verslag JAX