2017-05-17: The Hoffs – Liquorpool (3-5)

Liquorpool laat zich bijna verrassen door The Hoffs

Een vliegende start voor Liquorpool. Zaro schiet knap binnen vanaf de middellijn na fout uitverdedigen van THE Hoffs proberen het wel maar komen niet echt in de buurt van het doel. LP is net wat feller en gevaarlijker richting doel. Na 11 minuten straft Robin eindelijk een foutje achterin af. 0-2. Bas Verdegaal probeert alleen wat en passeert de verdediging en scoort de 1-2 uit eigenlijk de eerste mogelijkheid. Twee minuten voor rust pakt Robert vd Berg onnodig geel. LP speelt rond en creëert twee goede mogelijkheden. Robin staat aan het einde van een mooie combinatie. Rust:1-3

The Hoffs proberen het maar geven in de omschakeling veel weg. Robin heeft het vizier net niet scherp anders was de stand al verder opgelopen. Bas Verdegaal probeert op kracht en inzet wat te forceren en krijgt in minuut 12 de bal net lekker mee en passeert de keeper. The Hoffs komen dichterbij en LP lijkt wat vermoeid. De inzet word beloond. Een feller Hoffs dwingt een vermoeid LP tot foutjes en Matthijs kan de 3-3 binnentikken. Nog 9 minuten te gaan en deze zijn rommelig. Zaro Sadoe probeert een verzorgde een-twee en scoort hieruit de 3-4. The Hoffs geven gas en Matthijs schiet vol op de lat en dan zit alles net tegen. Gigantisch kan in de omschakeling eenvoudig de 3-5 maken.

Verslag JAX (noot redactie; razendsnelle verwerking Dave. Waar biertje van de barman al niet goed voor is)