2017-05-17: FC Ookhart – Friethuis / ijssalon Warm & Koud (6-7)

Veel doelpunten bij Ookhart tegen Warm en Koud 

De wedstrijd tussen Ookhart en Warm en Koud was een spectaculaire wedstrijd met een vervelend slot. De wedstrijd begon met 2 kansen binnen een minuut verdeeld over beide teams. De kans voor Warm en Koud eindigde naast de goal. De kans voor Ookhart werd onschadelijk gemaakt door de keeper van Warm en Koud. Na 3 minuten spelen was het dan wel raak. Binnen 1 minuut scoorde Robbert den Butter 2 keer uit een counter beiden opgezet door de snelle en vaardige Maarten Overbeek. Na een snelle een-twee door het centrum scoorde Remco voor Ookhart de 1-2. Met een mooie actie zette dezelfde speler met zijn zwakke been ook de gelijkmaker op het scorebord. De spelers van Ookhart waren wat vaardiger maar speelden een beetje traag. Warm en Koud wachtte wat meer af en probeerde snel te counteren. Na ongeveer 15 minuten mikte Bastiaan een lange bal van zijn medespeler bekeken met het hoofd over de keeper van Warm en Koud heen en zette zo Ookhart voor het eerst deze wedstrijd op voorsprong. De laatste minuut voor rust vloog het spel op en neer maar gescoord werd er niet meer.

Binnen 3 minuten na rust was de stand echter weer gelijk. Bart van Reeuwijk was de doelpuntenmaker. Hij scoorde ook de 3-4 toen hij naar binnentrok en de bal in rechter bovenhoek wist te plaatsen. Lang genieten van de voorsprong kon Warm en Koud niet. De vaardige Henk Zuman maakte binnen de minuut met een droog schot weer gelijk. Dom balverlies achterin bij Ookhart werd door Maarten Overbeek afgestraft wat de stand op 4-5 in het voordeel van Warm en Koud bracht. De wedstrijd leek in de knip bij Warm en Koud toen Thomas via het been van een Ookhart speler doel trof. Leek want eerst was het Henk “Zlatan” Zuman die via een magnifiek stiffie de 5-6 scoorde waarna Ab in twee instanties Ookhart weer naast Warm en Koud bracht. Nog steeds was er geen eind gekomen aan het doelpuntenfestijn. Want de speler die het doelpuntenfestijn inleidde, Robbert de Butter, bracht Warm en Koud voor de 3e maal deze wedstrijd op voorsprong. Met nog 50 seconden op de klok zette Ookhart nog een keer aan om wederom gelijk te komen. Dit lukte niet omdat door een waarschijnlijk zware blessure van Henk Zuman de wedstrijd helaas niet uitgespeeld kon worden. Mannen, een mooie pot. En beterschap toegewenst aan Henk Zuman.

Verslag JAX