2017-05-16: Auto Meerstad / van Gerven – Accountantskantoor de Lange (7-5)

Auto Meerstad / van Gerven schiet Accountantskantoor de Lange definitief naar B-poule

In een warme zaal beginnen beide teams zonder wissel en dus in een laag tempo. Jeroen Koelewijn opent de score namens De Lange maar na een mooie combinatie maakt Meerstad gelijk. Het tempo gaat omhoog en het spel blijft op en neer golven en bij rust is het 3-2 voor Auto Meerstad dankzij treffers van Kris James Fuller en 2x Martin Duinkerken.

Na rust loopt Meerstad uit naar een 5-2 voorsprong voordat De Lange iets terug kan doen via twee treffers van opnieuw James Fuller. Meerstad mist de kansen om de voorsprong te vergroten en vlak voor tijd komt De Lange zelfs op gelijke hoogte. Maar lang duurt dat niet want in de laatste minuut scoort Meerstad nog 2x.

Verslag Carpentier keukens en wonen