2017-05-11: MZ Recruitment & Interim – Taveerne (6-7)

Slotakkoord MZ start net te laat voor puntje tegen Taveerne

I.v.m. wedstijd O. Lyon – Ajax hadden beide teams kennelijk besloten om met zo min mogelijk mensen aan de start te verschijnen, dus zonder wissels. Een gewaagde strategie gezien de leeftijd van beide teams, dus het tempo is lekker rustig. Desondanks kansen over en weer. Een lullig rollertje van Robin Franssen breekt de wedstrijd open: 1-0 MZ. Een klutsbal later en Marco Wassenaar kan zomaar de 2-0 binnen schieten. Gelukkig heeft Taveerne Barry Opdam in de gelederen en een lekkere punter zorgt voor de aansluittreffer: 2-1. Snelle uitbraak, 1-2tje en Ruud van de Voort brengt marge weer op 2 doelpunten: 3-1. Wat MZ kan, dat moeten wij ook kunnen denktv Taveerne en zo’n zelfde lullig rollertje van John Faas zorg voor 2-3. Vlak voor rust balverlies MZ, Barry komt 1 : 1 met keeper en dan is het een zekerheidje wat betreft de uitkomst: 3-3.

2e helft snelle voeten Barry, tikkie naar zijn “zwakke” rechtervoet en boem hoog in de touwen: 3-4. Taveerne zakt nu in en wacht lekker af op de fouten die gaan komen. Keeper Marco gaat meevoetballen, balverlies en bij MZ en 2 x Barry van afstand 3-5 en 3-6. Wedstrijd lijkt gespeeld als John Faas zelfs 3-7 scoort en dan gelooft Taveerne het wel. Binnen 3 minuten scoort MZ nog 3 keer via 2 x Robin Franssen en Richard Kievit in de slotseconde. Het had geen minuut langer moeten duren, maar Taveerne met Barry is uiteindelijk toch net een brug te ver voor MZ. Al met al wel een leuk potje.

Verslag CNB Flora