2017-05-08: Woningstoffeerbedrijf Rinus van Stein – FC Ookhart (4-5)

Nipte overwinning FC Ookhart tegen Woningstoffeerbedrijf Rinus van Stein

Welkom bij Rinus van Stein en FC Ookhart. Het is 20.15. We gaan beginnen. Beide ploegen beginnen rustig en het spel gaat over en weer. De openingsgoal laat nog even op zich wachten. 10 minuten op de klok en nog steeds geen goal. Beide teams creëren weinig. Over en weer worden er kleine kansen gecreëerd wat nog steeds niet tot een goal leidt. Een uitbraak en Ab weer na bijna een kwartier spelen de score te openen. Buiten de goal waren er weinig hoogtepunten in de eerste helft en we gaan rusten met 0-1.

In de 2e helft hetzelfde wedstrijdbeeld in de opening. Beide ploegen hebben moeite om het net te vinden. Toch weer Remo Timmerman de score te verdubbelen met een mooi afstandsschot. Niet veel later zag Ookhart de score toch op 1-2 komen door Kevin Robelus. Het antwoordt van Ookhart liet niet lang op zich wachten met een prachtige goal van Henk Zuman. Beide ploegen krijgen nu meer kansen en de 2-3 laat ook niet lang op zich wachten. Kevin Robelus is de naam. Direct daarna neemt Kevin ook de 3e voor zijn rekening en de hattrick is compleet. Allebei de ploegen gaan nu vol voor de winst. Dit resulteert vlak voor tijd in de 3-4 van Ab Abarkan en met nog 1 minuut te gaan is de 3-5 van Henk Zuman. Het wordt in de slotminuut 4-5 door Kevin, maar het mocht niet meer baten.

Verslag Allstars / Company2Wear