2017-05-08: Bruna Zandvoort – Tampines Rovers (3-7)

Tampines slaat aanval Bruna op 2e plaats af 19.30 en de wedstrijd is begonnen.

Beide teams moeten nog even inkomen en starten in een laag tempo. Na 2 minuten is het eerste schot van op doel voor Bruna een feit, goede redding van Bart. Het spel blijft van beide teams de eerste 12 minuten rustig, alhoewel Tampines de betere partij is, weet Bruna de 1-0 via een counter binnen te tikken. Tampines blijft blijft aanzetten voor de 1-1, maar wil er maar niet in slagen. Nog 3 minuten op de klok en Tampines slaagt erin de 1-1 te maken via Maurits. Na eindelijk warmgedraaid te zijn is de rust alweer in zicht. 1-1 ruststand.Korte rust gehad en Tampines ruikt de voorsprong. Een goede uitgooi van keeper Bart resulteer in een counter die helaas niet wordt benut.

De tweede helft begint een stuk beter en Tampines creëert meer kansen en na een mooie solo weet Wouter de 1-2 binnen te tikken. Bruna is daar niet van gediend en dringt aan. Knappe redding van wederom Bart die Tampines voor even nog op voorsprong weet te houden. Niet veel later weet Sven de 2-2 knap binnen te schieten. Kansen over en weer daarna. Toch kan een doelpunt voor Tampines niet uitblijven, weer een mooie counter van Maurits die de 2-3 goed binnen schiet. Tampines ruikt de overwinning en weer de voorsprong te vergroten naar 2-4 via Mark. Kort daarna verliest de keeper van Bruna slordig de bal en weer Kee slim de 2-5 binnen te tikken. Bruna is boos en Sven kan via een prima uitgespeelde kans de 3-5 voor zijn rekening nemen. Het is echt een wedstrijd geworden en de doelpunten vallen als warme broodjes. Wouter voor de 3-6 en Maurits 3-7 Mooie wedstrijd en tevens de eindstand.

Verslag Allstars / Company2Wear