2017-05-08: Bandencentrum Bollenstreek – Grimbergen Isolatietechniek (2-2)

Bandencentrum lijkt titelstrijd in A-poule te beslissen 

De wedstrijd van de avond. Beide teams zijn gretig en willen voor de winst gaan. Ze zitten er fel bovenop, kansen over en weer, maar tot op heden nog geen doelpunt voor 1 van de teams. Het niveau ligt een stuk hoger dan de voorgaande potjes en Grimbergen bonkt op de deur en krijgt zo zijn kansen. Het kan er maar 1 zijn, Remco beukt de deur in en schiet de 0-1 binnen na 10 minuten. Bandencentrum laat zicht wat meer inzakken en zo weer Grimbergen meer kansen te creëren. Tot op heden nog zonder resultaat. De pot blijft spannend en ze geven beide alles. De ruststand is 0-1 voor Grimbergen.

Tweede helft begonnen en Bandencentrum begint feller aan de 2e helft. Er wordt meer druk gezet en weet zo een paar kansen te krijgen. Na een goede worp, komt Maikel vrij voor het doel en weer knap de 1-1 binnen te schieten. Het is weer een spannende wedstrijd geworden. Scheids is ook bepalend in deze wedstrijd en maakt soms aparte beslissingen waar het spel weer even stil valt. Grimbergen is wakker geschut en neemt de wedstrijd weer over en creëert een hoop kansen, die tot op de doellijn eindigen. Toch weet Bandencentrum de 2-1 binnen te schieten via een counter door Tom ten Have. Knappe goal. Niet kort daarna komt Bas Vermeulen met zijn beslissing om er 2-2 van de maken, geheel niet onverstandig. Het is wederom een wedstrijd. Het was een mooie wedstrijd om te zien en kansen over en weer. Helaas niet meer doelpunten en eindigt de stand in 2-2.

Verslag Allstars / Company2Wear