2017-05-08: Accountantskantoor De Lange – JAX (3-6)

JAX op stoom richting halve finale beker

Een topper uit de A-poule. Acc. kantoor de Lange tegen Jax. Beide ploegen houden het tempo hoog en spelen vol op de aanval. Jax heeft het offensief. Dit resulteer nog niet in een doelpunt. De Lange dringt wel aan, maar Jax heeft de controle. En Jax komt op voorsprong door hun aanvoerder Edwin Mohlmann. En ook na de 0-1 blijft Jax drukken op zoek naar de 2e. Toch zitten we nu in een fase waarin de Lange de best kansen heeft. Dit resulteert nog niet in een goal. Een snelle aanval van Jax maakt de 0-2 via niemand minder da Patrick Dantinne. Jax blijft de bovenliggende ploeg en dit resulteer dan ook in een fantastisch doelpunt. Met een hak achter het stambeen in  de verre hoek is het wederom Edwin Mohlmann. 0-3 ruststand in het voordeel van Jax.

2e helft is begonnen en Jax blijft de bovenliggende ploeg. Hier en daar toch wat kansen voor de Lange, echter levert het nog geen doelpunt op door uitstekend werk van de doelman van Jax. Echter had de doelman geen antwoordt op de kanonskogel van Corneel Berg van de Lange wat de stand op 1-3 brengt. in de fase gaat het over en weer en regent het grote kansen over en weer. Jax maakt hier het meest effectief gebruik van door de 1-4 op het scorebord te brengen via Erwin van der Lugt. Direct daarna valt de 1-5 door fantastisch voorbereidend werk van Patrick. Dave van der Lans hoefde hem alleen maar binnen te tikken. Dave doet direct daarna een solo en schiet de 1-6 binnen. Jax zakt in en Sander Bosma van de Lange profiteert hiervan door met een droge knal de 2-6 binnen te schieten. De Lange blijft aandringen en ook de 3-6 valt binnen via Olaf van Baval. Jax zakt steeds verder in wat resulteert in meer kansen voor de Lange. Echter levert dit geen doelpunten meer op. Eindstand 3-6 in het voordeel van Jax.

Verslag Allstars / Company2Wear (noot redactie; keurig mannen 4 topverslagen. Grote klasse)