2017-03-18: CVC Reeuwijk VE1 – FC Lisse VE2 (4-7)

Twee gezichten

Ondanks de goede resultaten van de afgelopen weken was het weer een spannende week ! Zou het lukken om 11 mensen aan de start te krijgen ? Diverse appjes zijn verstuurd, helaas kon niemand ! Op donderdag nog maar 10 man. Maar gelukkig konden Frank en Duif nog wat regelen en ging ook Robin, geblesseerd, het toch proberen. Met Maarten als enige invaller met genoeg man naar het pittoreske Reeuwijk. Het weer werkte helaas niet mee, anders had dit een prachtige rit op de racer geworden.

In de auto apple Frankie kleedkamer en veld door. Veld 2 zou gras zijn, dus dat was helemaal mooi. Na het omkleden op zoek naar veld 2. Maar helaas. CVC Reeuwijk had een hoofdveld (met ouderwetse sintelbaan), een veld 1 en een veld 2… Veld 2 wat in Frank zijn beredenatie veld 3 was, had helaas kunstgras. En wat voor 1…. Ik vrees dat het al enige jaren was afgekeurd, maar toch mochten wij hier onze kunsten op vertonen !

En kunsten vertonen werd het zeker ! De eerste helft was om te smullen. De ene aanval was nog mooier dan de andere ! Moet gezegd worden dat de tegenstander de eerste helft een speler op doel had staan die het merendeel van de tijd met zijn ogen dicht stond (quote van zijn eigen teamgenoten…). De beste man had zich over laten halen. Immers, de tegenstander kan er geen kloot van, werd hem voorgehouden ! Nou gingen wij er thuis 5-1 af dus enige waarheid zat daar ongetwijfeld in ! Met Duif als aanjager werd de tegenstander echter kort op de huid gezeten ! Met Rust was een voorsprong bereikt van 6-1 ! En omdat ik straks ook genoemd ga worden wil ik u de actie van Frenkie ook niet onthouden. Een werkelijk prachtige pass van Duif werd matig aangenomen door Frank op weg naar het vijandelijke doel. Om er toch nog wat van te maken zette Frank een sliding in.. En zoals we allemaal weten is dat op kunstgras uit het jaar kruik niet handig ! Frank sterkte met de lakens vannacht !

In de rust afgesproken dat wij deze keer ook de tweede helft zouden proberen te voetballen. Maar helaas. De tweede helft was niet om aan te zien. Iedereen deelde in de malaise. Ikzelf kreeg op 7-3 een achterbal niet voorbij de spits van 2 bij 2 (of zo iets) die op de 16 stond en dus makkelijk de 4e goal van CVC kon aantekenen. Maar ja, gelukkig was de eerste helft uitstekend en was het weer voldoende voor de 6e (!!) overwinning op rij.

Volgende week thuis tegen van Nispen VE1. Uit nipt gewonnen, maar weer kansen genoeg gehad. Qua spel hebben we zeker wat goed te maken. Iets meer 1e helft CVC en tweede helft maar snel vergeten !

Campos