2017-02-25: SEV VE1 – FC Lisse VE2 (1-7)

Regelen 2

Ik neem jullie even mee terug naar de week voor 17 december. We hadden destijds 9 man voor de uitwedstrijd tegen SEV. Het leek dus verstandig om gebruik te maken van onze mogelijkheid voor het aanvragen van uitstel. Wel gelijk de laatste dat seizoen als ik het goed heb… Tot zover 2016. Anno februari 2017 bleek dat voor de inhaalwedstrijd tegen SEV wederom 9 spelers beschikbaar waren. Hierbij reken ik ook Jones die aangaf alleen in uiterste nood te kunnen spelen. Dus rekenen we met 8. Donderdag 20.30 appje van Paulus. Dikke enkel en einde seizoen schatte hij in… Dat bleek vrijdagochtend. Gebroken kuitbeen en afgescheurde enkelbanden. Beterschap Paulus !

Maar dat bracht de nood dus wel erg hoog. Dankzij een gezamenlijke inspanning is het gelukt om 5 invallers te regelen. Uiteindelijk met 2 wissels naar Leidschendam. 12 spelers met de auto en 1 fietsende keep. Ik kan in dit verslag ingaan op mijn fietsroute die prachtig was ! Maar dat zal de neutrale lezer weinig interesseren vrees ik. Al denk ik dat de fietstocht mooier was dan de wedstrijd…. SEV stond laatste en blijft dat denk nog wel even staan.

Er lukte vrij weinig bij de tegenstander. Dat kan natuurlijk ook door ons fantastische aanvalsspel komen. Een ruststand van 5-0 die eigenlijk ook iets hoger had kunnen of misschien wel moeten zijn. Om onduidelijke redenen werd bijvoorbeeld een zuiver doelpunt van Bas afgeteld. Al waren de meeste het er ook wel over eens dat er vast iets moest zijn. Bas die scoort met zijn hoofd….

Minder onduidelijke waren de overige 2 of 3 doelpunten. Daarom voor Frenkie en in mindere mate Robin nog even de precies uitleg van buitenspel volgens wikipedia:

[B]Een speler staat in buitenspelpositie als deze zich dichter bij de doellijn van de tegenstander bevindt dan de bal en de vóórlaatste tegenstander. Dit geldt niet wanneer de speler zich op zijn speelveldhelft bevindt.[/B]

En nu niet meer vergeten… Tweede helft was overigens slordig van onze kant en leverde zowaar nog 1 uitbraak op voor SEV die word gescoord. Helaas dus niet de 0 deze week. Wel nog twee doelpunten van ons dus ook de tweede helft werd gewonnen.

Campos