2017-02-25: FC Lisse O13-9 – Leiden O13-2 (2-3)

Mix-team FC Lisse strijdend ten onder tegen Leiden 

De eerste vraag die mij werd gesteld voor deze wedstrijd was; hoe kun je dat nou door laten gaan met zoveel mensen tekort? Het antwoord daarop is simpel. Met behulp van een sportief team dat vrij was en de wetenschap dat we volgende week ook al niet spelen, besloten we toch de game niet te annuleren. Volgende opmerking was; ze spelen nooit met elkaar, dat werkt niet. Toch wel, het ging bijzonder goed zelfs!

We hebben als team gevoetbald, met een perfecte inzet en goede combinaties. Met rust was het dan ook een verdiende 2-1 voorsprong. Helaas was de eindstand 2-3, maar de inzet en de goede combinaties van dit mix-team lieten zien dat we niet alleen tegen iedereen, maar ook met iedereen kunnen spelen. Een groot compliment van de leiders voor jullie! Volgende week vrij, daarna gaan we weer vlammen!

Hartelijke dank gaat uit naar de kanjers van D8, Jari, Mike, Joshua, Mats en Sem. Grote klasse mannen!

Een zeer tevreden scheidsrechter en leider Sander