2017-02-18: Be Fair VE 1 – FC Lisse VE 2 (0-4)

Geregel

Aangezien het er op dinsdag naar uit zag dat wij genoeg man gingen hebben, deze keer een verslag vanaf de thuis bank. Maar eerste even terug naar die dinsdag. App van Paulus aan Campos. 12 man ! En dat op dinsdag !!! Dat is mooi, ik heb Marley, maar anders had ik gaan kijken of ik nog iets moest regelen. Kijk maar, geeft Paulus aan. Geen druk… Donderdag 16 februari teamapp. 12/13 man. Hulde ! Toch even checken… Uhm Paul wie is die 12e ? Ik tel er 11 op teamwebs. We hebben een afhaker… Op zich geen probleem heren, maar wel handig om het even of onderaan de wedstrijd op teamwebs te melden dat je toch niet mee kan doen of even een appie naar Paul ! Bij genoeg mensen op dinsdag kijken wij minder op teamwebs omdat het goed komt. Diegene die het deze week betrof weet dat inmiddels… Maar laten we dat even met elkaar afspreken. Kleine moeite, scheelt een hoop stress…

Dan de wedstrijd. Supporter/Lookalike/mentalcoach/uithuisvluchter/ooitopdoelgestaan/gezelligheidsmens/engazomaar door Ron Jans hield de thuisblijvers op de hoogte. De eerste app zorgde gelijk voor verwarring. 1-0 bedoelt hij nou 1-0 voor ons of 1-0 voor de thuisploeg… Maar al snel een correctie 0-1. Wederom verwarring. Bedoelt hij nou 0-1 voor de uitspelende ploeg of 0-1 achter ? Zo veel vragen. Maar al snel het verlossende appje. We hadden de leiding genomen in Waddinxveen. Heerlijk !

Tweede helft goed blijven spelen en er werd ook aan de keeper gedacht (deze keer wel…). Keurig resultaat mannnen. Eindelijk een keer de NUL !!! Hulde !!! En belangrijker, niet verloren dus goede zaken gedaan in de grote middenmoot. Bij verlies ging Be Fair ons namelijk weer voorbij. Dit maakt Be Fair na RBB een tegenstander die niets van ons heeft gekregen !

Volgende 2 weken een inhaalprogramma ! Te beginnen tegen SEV. De door ons afgezegde wedstrijd van 17 december 2016. Gezien het aantal afmeldingen wordt het weer een week van puzzelen ! Maar we gaan ons best weer doen. Kijk allemaal nog even of je echt niet kunt ! Tot volgende week !

Geschreven door: Campos