2017-01-24; Keurslager Scholten – Kopak / Dovac (beker)

Rommelig bekerduel vol passie en strijd

Beide teams begonnen in de renovatie opstelling. Jong maakt plaats voor oud. Zaalvoetbalgogme vs fysieke kracht. Keurslager zonder legendarische coach Rick de Bruijn langs de kant begon goed. Kopak had moeite met het druistige Slagersteam en liet zich meerdere keren verassen. Dit resulteerde na een halve eerste wedstrijd in twee goals. Gelukkig was Kopak keeper Wilco ten Have nog niet aan renovatie toe en voorkwam hij een monsterscore. Aan de andere kant maakte Stef Wubbe de verwachting van zijn opgetrokken kousen nog niet waar en strande zijn acties op de felle verdediging van Keurslager Scholten. Dit gold ook voor good old Herman Hak die zijn (te)vele schoten constant naast de goal zag gaan. Het zonder wissels aangetreden Scholten werd wel minder dreigend waardoor de 1e van de twee wedstrijden steeds rommeliger eindigde. De auteur van dit verhaal hoopt ook op een wonderbaarlijk fysiek herstel van beide ploegen wanneer de tweede (beker)wedstrijd gaat aantreden. Eindstand 2-0.

De tweede helft een open wedstrijd en dan bedoelen we ook echt open. Iedere aanval een open kans. In tegenstelling tot basketbal leverde dit alleen te weinig goals op. 2-2 na 10 minuten spelen en aan beide kanten zeker 8 à 9 kansen. Beide ploegen hadden oprecht moeite elkaar te vinden waardoor de irritaties groeiden. Zelfs een man meer situatie voor Keurslager bracht geen goede aanval waardoor de wedstrijd gelijk leek te eindigen. Uiteindelijk wist Kopak in een counter toch nog te scoren via Stef Wubbe en wisten ze met moeite de overwinning binnen te slepen. 3-2.

Verslag MZ Recruitment & Interim