2017-01-21: FC Boshuizen VE 1 – FC Lisse VE 2 (3-3)

Het Venijn zat wederom in de staart

Na de doelpuntrijke wedstrijd van vorige week, deze week op verplaatsing naar Boshuizen. Waar wij vorige week nog baden in spelers, was het deze week weer zeuren. Maar aan de aftrap stonden er weer 11 en 1 wissel (die we niet eens nodig hebben gehad…). Met wat vertraging ging de wedstrijd, onder mooie omstandigheden, om 14.15 van start. En je had er bij moeten zijn om het te geloven, maar de ene aanval van ons, was nog mooier dan de andere. Helaas leide het nog niet tot doelpunten. Die konden echter niet uitblijven. Bas gaf een voorzet en blijkbaar was de keeper hier dusdanig van onder de indruk dat hij Bas een handje hielp en de bal in eigen doel sloeg… Maar dat mocht de pret niet drukken.

De scheids vond dat Boshuizen ook een kans moest krijgen dus na een duikeling in de 16 legde hij de bal gemakkelijk op de stip. We waren er al voor gewaarschuwd. Maar ik had nog geen zin in een tegengoal dus ook in tweede instantie ging de bal er niet in ! Hierna een prachtige aanval over meerdere schijven die door Rutjes prachtig werd afgemaakt ! Een onachtzaamheid in de verdediging (of was het een slimme overtreding Rene ?) leidde tot de aansluitingstreffer van FC Boshuizen. Maar wij bleven lekker ballen. Dit keer was het Sander O die een prachtige aanval, mooi afrondde in het kruis ! Rust 3-1

Na een rust van 20 minuten floot de scheids voor de tweede helft. Helaas hadden wij het goede spel uit de eerste helft in de kleedkamer achtergelaten… FC Boshuizen werd diverse malen gevaarlijk. Campos kon nog een paar keer redden, maar bij een snel genomen corner stonden wij niet goed en had FC Boshuizen de aansluiting te pakken. Hierna bleef FC Boshuizen het betere van het spel houden zonder echt heel gevaarlijk te worden. Een goal van ons werd al dan niet ten onrechte afgefloten voor buitenspel. Ook dat zijn de wetten op de kade…

En dan nog 2 minuten. De Duif had de sublieme spits eigenlijk bijna de gehele wedstrijd in zijn zak. En anders was er hulp van Sander of iemand anders. De spits heeft het bijne de hele wedstrijd met ballen van afstand moeten doen, die allemaal een prooi voor Campos waren. Tot minuut 90 dus. Hij stuurde eerst 2 man het bos in, maar die konden herstellen en hij had de bal voor zijn slechte kant. Maar helaas met slechts 50 cm ruimte werd de bal met buitenkant rechts prachtig in de kruising gestuurd. Helaas geen 3 punten tegen de virtuele koploper.

Mannen de eerste helft was werkelijk waar genieten. Wanneer we dit vast kunnen houden, gaan wij zeker weten nog wat plaatsen omhoog ! Volgende week op naar de residentiestad en kijken of we 3 punten mee kunnen nemen. Thuis leuke pot tegen een tegenstander die prima mee balde.

Campos

Geschreven door: Campos