2017-01-14; Meerburg O13-5 – FC Lisse O13-9 (7-1)

Lisser Leeuwen hebben een valse start….. 

Eindelijk mochten we weer voetballen, de competitie is weer gestart. Meteen maar tegen de nummer twee van de competitie, Meerburg. We begonnen eigenlijk best goed, lekker fris spelend werd het al gauw 1-0 voor ons. Maar…..zoals bij eerdere verslagen al gemeld……wij moeten eigenlijk niet als eerste scoren. Maar ja…..schiet hem eens naast, dat doe je niet. We zakten dus inderdaad in de eerste helft behoorlijk weg, met als dieptepunt een totale blackout van 5 minuten waarin Meerburg 3x scoorde. Ruststand 5-1.

De tweede helft een fanatieker Lisse dat een stuk beter tegenstand bood. De eindstand was 7-1. Langs de lijn waren de commentaren wisselend, maar ik ben positief gestemd over die laatste periode. Voor de volgende wedstrijd gaan we weer uit van onze eigen kracht, dan zullen we eens laten zien wie de JO13-9 is. Dat zijn wij namelijk.

Maar ik ga niet afsluiten zonder onze superinvaller Rick van Velzen te bedanken. Zonder Rick zou het een stuk moeilijker geweest zijn.

Groeten van Sander, die vol verlangen uitkijkt naar de volgende wedstrijd